Dom za umirovljenike

Objavljeno: 05. 10. 2018.

Na samom ulazu u grad Bjelovar iz smjera Zagreba, u mjestu Klokočevac, sagrađen je jedan od najmodernijih Domova umirovljenika u Hrvatskoj.

Lokacija Doma VITA NOVA Bjelovar je neposredno uz šumu, što osigurava ugodne uvjete za korisnike, mirno okruženje i svjež zrak.

Na zemljištu oko Doma površine 30.000 m2 uređeni su brojni sadržaji koji korisnicima omogućuju ugodno provođenje vremena te brojne rekreativne aktivnosti – park sa dva jezera i 800 m šetnice, boćalište, viseća kuglana, voćnjak, borik, paviljon sa pečenjarom za zajedničko druženje i obroke na otvorenom, dječje igralište itd.

U prostorima Doma nalazi se kuhinja i restoran sa 100 sjedećih mjesta, caffe bar sa unutrašnjom i vanjskom terasom, trgovina, frizerka, pedikerka, liječnička ordinacija, kapelica, praonica rublja te prostor za radnu i fizikalnu terapiju.

Grijanje i hlađenje soba je putem ventilokonvektora, preko centralno upravljanog sustava. Također, sve sobe su opremljene sustavom ventilacije, što osigurava ugodne uvjete za boravak korisnika.

Brigu o korisnicima vodi iskusan tim djelatnika, sastavljen od socijalnog radnika, radnog i fizikalnog terapeuta, više medicinske sestre, medicinskih sestara i njegovateljica.

Video pokrenite klikom na sliku ispod.

Dom Vita Nova Bjelovar - Video

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Dom za umirovljenike - objekt izvana
Dom za umirovljenike - tlocrt objekta i okućnice
Jednokrevetna soba - tlocrt
Dvokrevetna soba - tlocrt
Dvokrevetna soba s balkonom - tlocrt
Sadržaj drugog kata - tlocrt
Sadržaj prvog kata - tlocrt
Sadržaj prizemlja - tlocrt

Poveznice

luksuzni dom za starijeluksuzni domovi za starijeprivatni dom za starije i nemoćne
  Dom umirovljenika Bjelovar - Sve