+385 43 247 720

Osoblje doma umirovljenika

Naš tim bolničkog osoblja sastoji se od glavne sestre, medicinskih sestara i njegovatelja, fizikalnog terapeuta i radnog terapeuta te socijalnog radnika.

Oni su 24 sata na raspolaganju korisnicima u stacionaru te prema potrebi ostalim korisnicima Doma u stambenom smještaju.

Sve sobe u Domu povezane su na centralni SOS sustav dojave, putem kojeg je moguće pozvati medicinsku sestru u bilo koje doba dana ili noći. Dom ima suradnju sa liječnikom opće prakse, koji prima korisnike u svojoj ordinaciji u prizemlju Doma ili ih posjećuje u stacionaru.

Glavna sestra Doma je Ivana Maričić, medicinska sestra, te uz nju tim medicinskih sestara i njegovateljica. Medicinski tim na čelu s Ivanom višegodišnje iskustvo stekao je radom u bolnicama i domovima umirovljenika, te je spreman pružiti vrhunsku njegu i uslugu našim korisnicima.

Stručni tim doma čine:
Ivana Maričić – glavna medicinska sestra
Dijana Jajčević – socijalni radnik
Martina Novotni – radni terapeut
Borko Borovac – fizioterapeut
Marijan Ćosić – fizioterapeut

U kuhinji, restoranu, kafiću, praonici rublja, frizerskom salonu te na održavanju objekta zaposleni su stručni i odgovorni djelatnici, sa višegodišnjim iskustvom.

Pogledajte video o domu!

Video pokrenite klikom na strelicu na sredini videa. Ako želite povećati film kliknite na ikonu za povećanje u donjem desnom kutu

Kontakt informacije

Kontakt informacije

Dom umirovljenik Vita Nova
43000 Bjelovar
Klokočevac 1a
Tel. +385 43 247 720
Fax. +385 43 247 721
www.vitanova.hr

Dom umirovljenika Vita Nova

Dom umirovljenika Vita Nova

Na samom ulazu u grad Bjelovar iz smjera Zagreba, u mjestu Klokočevac, nalazi se jedan od najmodernijih Domova umirovljenika u Hrvatskoj...

MKS Poliklinika - dr. Marija Kudumija Slijepčević

MKS Poliklinika - dr. Marija Kudumija Slijepčević

U Bjelovaru, u Domu Vita Nova, otvorena je prva privatna ordinacija za psihoterapiju, savjetovanje i psihijatriju. Više pročitajte na linku OVDJE