+385 43 247 720

Dom za umirovljenike

Na samom ulazu u grad Bjelovar iz smjera Zagreba, u mjestu Klokočevac, sagrađen je jedan od najmodernijih Domova umirovljenika u Hrvatskoj.

Lokacija Doma VITA NOVA Bjelovar je neposredno uz šumu, što osigurava ugodne uvjete za korisnike, mirno okruženje i svjež zrak.

Dom za umirovljenike

Na zemljištu oko Doma površine 30.000 m2 uređeni su brojni sadržaji koji korisnicima omogućuju ugodno provođenje vremena te brojne rekreativne aktivnosti – park sa dva jezera i 800 m šetnice, boćalište, viseća kuglana, voćnjak, borik, paviljon sa pečenjarom za zajedničko druženje i obroke na otvorenom, dječje igralište itd.

U prostorima Doma nalazi se kuhinja i restoran sa 100 sjedećih mjesta, caffe bar sa unutrašnjom i vanjskom terasom, trgovina, frizerka, pedikerka, liječnička ordinacija, kapelica, praonica rublja te prostor za radnu i fizikalnu terapiju.

Grijanje i hlađenje soba je putem ventilokonvektora, preko centralno upravljanog sustava. Također, sve sobe su opremljene sustavom ventilacije, što osigurava ugodne uvjete za boravak korisnika.

S ponosom ističemo i zatvoreni bazen, površine 14x8 m, opremljen hidromasažnim mlaznicama koji je prilagođen za vježbe, a na raspolaganju je korisnicima u okviru cijene smještaja.

Brigu o korisnicima vodi iskusan tim djelatnika, sastavljen od socijalnog radnika, radnog i fizikalnog terapeuta, više medicinske sestre, medicinskih sestara i njegovateljica.

  • Dom za umirovljenike - objekt izvana
  • Dom za umirovljenike - tlocrt objekta i okućnice
  • Jednokrevetna soba - tlocrt
  • Dvokrevetna soba - tlocrt
  • Dvokrevetna soba s balkonom - tlocrt
  • Sadržaj drugog kata - tlocrt
  • Sadržaj prvog kata - tlocrt
  • Sadržaj prizemlja - tlocrt
 

Pogledajte video o domu!

Video pokrenite klikom na strelicu na sredini videa. Ako želite povećati film kliknite na ikonu za povećanje u donjem desnom kutu

Kontakt informacije

Kontakt informacije

Dom umirovljenik Vita Nova
43000 Bjelovar
Klokočevac 1a
Tel. +385 43 247 720
Fax. +385 43 247 721
www.vitanova.hr

Dom umirovljenika Vita Nova

Dom umirovljenika Vita Nova

Na samom ulazu u grad Bjelovar iz smjera Zagreba, u mjestu Klokočevac, nalazi se jedan od najmodernijih Domova umirovljenika u Hrvatskoj...

MKS Poliklinika - dr. Marija Kudumija Slijepčević

MKS Poliklinika - dr. Marija Kudumija Slijepčević

U Bjelovaru, u Domu Vita Nova, otvorena je prva privatna ordinacija za psihoterapiju, savjetovanje i psihijatriju. Više pročitajte na linku OVDJE